Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.Woon nieuws

Van Dalen wonen dealer ST'UP

Van Dalen wonen dealer ST'UP

Webshop A House of Happiness

NIEUW !!!! Onze gordijnen webshop

Banken assortiment uitgebreid

Onlangs is ons assortiment banken uitgebreid met diverse modellen.

Van Dalen Wonen en Zonnelux

Van Dalen Wonen dealer van Zonnelux

2e Paasdag gesloten

2e Paasdag gesloten 17-04-2017

VRIJDAGAVOND GESLOTEN

Per 01-04-2017 vrijdagavond GESLOTEN

 

A House for Everyone

Wij zijn A House of Happiness en al meer dan 65 jaar de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen.

De overkoepelende organisatie van A House of Happiness is Vriesco International Fabrics B.V., opgericht in 1948. Ons bedrijf telt 120 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in Leeuwarden, vier showrooms in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven) en een kantoor in België (Antwerpen). In elke showroom wordt de volledige collectie getoond. Accountmanagers hebben vanuit deze showrooms voortdurend contact met retailers: onze klanten. Zij zorgen voor een optimale begeleiding en geven deskundig collectie- en trendadvies.

A House of Happiness is ook internationaal een groeiend succes. We volgen trends uit vele landen, werken samen met internationaal befaamde designers en presenteren ons op internationale beurzen. De export salesmanagers bezoeken de klanten in het buitenland of nodigen ze uit naar een van de volledig ingerichte showrooms in eigen land.

 Klik op de logo om naar de webshop te gaan