Over ons

Al sinds 1970 zijn wij een begrip als het gaat om complete woninginrichting. We richten ons zowel op de particulieren als op de zakelijke markt.

Onze kernwaarden zijn:

  • service
  • vakmanschap
  • deskundigheid

Om dit te bereiken, zorgen wij ervoor dat wij en ook al onze medewerkers regelmatig bijgeschoold worden en zo op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Daarom kun je je bij ons laten adviseren bij het aanschaffen van producten waar je lang blij van wordt.

Onze stoffeerders bezorgen, monteren en/ of verwerken het product op de juiste manier.

Besluit je tot het aanschaffen van een van onze producten, dan danken wij U hiervoor. Aan de uitvoering hiervan zal veel aandacht en zorg worden besteed.

Mocht er ondanks al onze aandacht toch nog iets zijn, dan kun je er zeker van zijn dat dit door ons goed wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,
Team Van Dalen Wonen

Ons doel

Het doel van meubelen in huis is om functionele en comfortabele ruimtes te creëren waarin mensen kunnen leven, werken en ontspannen. Meubelen kunnen dienen als opslagruimte voor persoonlijke bezittingen, zoals kleding, boeken, servies en huishoudelijke apparaten. Ze kunnen ook worden gebruikt om activiteiten te faciliteren, zoals eten, werken, slapen en ontspannen.

Naast hun functionele doeleinden kunnen meubelen ook bijdragen aan de esthetiek en sfeer van een ruimte. Ze kunnen worden gekozen om te passen bij de stijl van een huis of om een bepaalde sfeer te creëren. Bijvoorbeeld, een lichtgekleurde en minimalistische inrichting kan een gevoel van rust en sereniteit oproepen, terwijl een warme en gezellige inrichting een uitnodigende en ontspannen sfeer kan creëren.

Over het algemeen spelen meubelen een belangrijke rol in het creëren van een functionele, comfortabele en aantrekkelijke leefruimte in huis. Ons doel is dit voor u zo optimaal mogelijk te creëren tegen een betaalbare prijs.

Waarom voor ons kiezen?

Hier zijn enkele redenen waarom klanten voor een onze woonwinkel kiezen:

  1. Kwaliteit en diversiteit van het aanbod: Een goede woonwinkel biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om te kiezen uit verschillende stijlen en ontwerpen die passen bij hun persoonlijke smaak en behoeften.

  2. Prijs-kwaliteitverhouding: Klanten kiezen vaak voor onze woonwinkel omdat ze waar voor hun geld krijgen. Dit betekent dat de prijzen van de producten redelijk zijn in vergelijking met de kwaliteit van de producten.

  3. Klantenservice: Een goede woonwinkel biedt uitstekende klantenservice, waarbij klanten worden behandeld met respect en vriendelijkheid. Daar kunt u bij ons zeker van op aan. Klanten verwachten deskundig advies en ondersteuning bij hun aankoop. Die krijgen ze bij ons.

  4. Ervaring en reputatie: De ervaring en reputatie van onze woonwinkel spelen ook een belangrijke rol in de beslissing van klanten om bij onze winkel te winkelen. Een woonwinkel met een goede reputatie en jarenlange ervaring heeft vaak het vertrouwen van klanten en daar staan wij voor.

  5. Duurzaamheid: Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor consumenten, en daarom kunnen klanten de voorkeur geven aan een woonwinkel die duurzame producten aanbiedt die rekening houden met het milieu en ethische productiemethoden. Wij gaan voor kwalitatief hoge producten deze gaan lang mee en zijn dus duurzaam.